Gondelvaart Giethoorn bedankt iedereen!

Gondelvaart Giethoorn bedankt iedereen!

Het bestuur van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn wil hierbij iedereen enorm bedanken voor alle inzet en medewerking tijdens de ook dit jaar wel weer bijzonder geslaagde gondelvaartfeestweek. Zonder jullie hulp, inzet en feestelijke stemming was het niet mogelijk geweest om er weer een groots feest van te maken. Een feest waar iedereen met heel veel plezier aan terug kan denken.

UITNODIGING
Alle vrijwilligers en dat zijn onder andere de ledenkaartlopers, eigenaren van de beschikbaar gestelde boten, beschikbaar gestelde tuinen, plaatsen van dixis, controlepost bemanning, de mensen die de dranghekken geplaatst en gehaald hebben, verkeersregelaars, schippers, adverteerders, tuinverlichters, gondelbouwers, deelnemers van de Gieterse Kampioenschappen, scheidsrechters, hulp bij de activiteiten voor leerlingen van de bovenbouw, onderbouw en voortgezet onderwijs, de artiesten van de Gieterse Zomercarnaval avond in de tent, de artiesten van Giethoorn Live!, de brandweer, bedrijven die hun materialen beschikbaar stellen zoals hoogwerkers en tractoren, maar ook parkeerterreinen en terrassen, etc.  Kortom, iedereen die op welke wijze dan ook met het bestuur heeft meegewerkt ons (dit zijn alle leden) feest te organiseren, nodigen wij uit voor de feestavond met prijsuitreiking. Hier wordt ook de gondelbouwersprijs bekend gemaakt. Deze avond vindt plaats op:

Zaterdag 24 september 2016 vanaf 20.00 uur
bij Hollands Venetie, Beulakerweg 167 in Giethoorn

Na het vertonen van de fotos, het juryverslag, prijsuitreiking en video kan er nog nagepraat worden onder de muzikale begeleiding van de band The Blue Cats dus wees welkom en laten we samen nog een fantastische avond beleven.

Comments are closed.