Nieuw: de Grote Gieterse Quiz

Het tweede nieuwtje is de invulling van de donderdagavond: dan gaat Giethoorn los in De Grote Gieterse Quiz. Een Gieterse avond vol hilariteit, muziek, bizarre weetjes, creativiteit, dialect, maar vooral een heleboel gezelligheid. Een avond vóór Gietersen dóór Gietersen, maar vooral: mét Gietersen tégen Gietersen. Iedereen mag en kan meedoen (opgave niet nodig), maar alleen kijken en aanmoedigen is ook al een avondje lol op zich. Dus wij rekenen erop dat Giethoorn zich van zijn leukste en beste kant zal laten zien op donderdagavond 24 augustus!

Doe mee of kom kijken

Een nieuw concept is voor iedereen spannend. Omdat de tentcommissie wilde peilen of er interesse was voor dit concept, zijn er al verschillende mensen benaderd. Deze mensen zijn gevraagd of ze actief mee willen doen, een achterban willen verzamelen en Gietersen enthousiast willen maken om te komen kijken. Als u niet benaderd bent, maar wel graag wilt meedoen, meedenken of meekijken, kom dan met familie, vrienden en kennissen op 24 augustus naar de feesttent, neem plaats in één van de publieksvakken en laat u verrassen!

U kunt voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met Laura Schreur (0630762290), Elly ten Napel (0622902846) en Anneke Westerhof (0620348047).

 

 

 

Comments are closed.