Nieuw dit jaar: Preuv-in-de-tent!

Donderdagavond 23 augustus wordt de Feesttent van de Gondelvaart vereniging in Giethoorn omgetoverd tot één groot gezellig restaurant. U kunt die avond genieten van de eerste Gieterse preuverij.

Zeker 12 Gieterse horecabedrijven, ieder met een eigen kraam gaan u die avond verwennen met hun lekkernijen. Zij bereiden allemaal kleinere hapjes/gerechtjes zoodat u bij meerdere kraampjes iets kunt proeven. Een hapje kost één of hoogstens twee muntjes. Deze muntjes kunt u gewoon kopen bij de kassa in de tent en kunt u net als altijd ook gebruiken voor een drankje aan de bar.

Temidden van de kraampjes wordt een groot terras gecreeërt waar u gezellig kunt zitten. Tijdens de Preuverij kunt u genieten van de gezellige muziek van accordeonist Peter Batenburg en een optreden van één van de beroemdste Drag-Queens van Nederland Miss Victoria False. Een diva met een hart van goud en een stem als een Kathedraal.

De tent is open om 18.30 uur en de "mini restaurants zijn open vanaf 19.00 uur. Gasten die binnenkomen tussen 18.30 uur en 19.00 uur krijgen een gratis Welkomst-munt, met deze munt ontvangt u uw eerste gerecht helemaal gratis, deze munt wordt aangeboden door de deelnemende horeca.

De "Mini Restaurants zijn tot ca. 22.30 uur geopend. Toegang is voor leden van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn geheel gratis. Niet leden betalen een toegangsprijs van € 7,50 per persoon. Dus wat doen we donderdag 23 augustus 2018 in Giethoorn? "Juist,  samen uit eten in de Feesttent".

Comments are closed.