Alle activiteiten: Zaterdag

Swim to Fight Cancer

Voorafgaand aan het voorprogramma van de Gondelvaart zal het evenement Swim to fight Cancer plaatsvinden in de dorpsgracht. Dit wordt georganiseerd met medewerking van Sail Giethoorn.
Lees het hele artikel

Sprookjesachtige gondelvaart

Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle en levendige stoet die vaart door de Gieterse dorpsgracht. Om 20:00 uur gaat de traditionele gondelvaart van start, bestaand uit de jeugdgondels, de grote gondels en een verrassingsact als afsluiting.  
Lees het hele artikel

Gondelbal

Na de Gondelvaart is de feesttent 'the place to be'. Om 23.00 uur start het gondelbal in de feesttent en om 01.00 uur maken we de prijswinnaars bekend.  
Lees het hele artikel

Kermis

Tijdens de feestweek is er een kleine kermis op het evenemententerrein op de gemeentelijke parkeerplaats achter de Ds. T.O. Hylkemaweg.
Lees het hele artikel

Tuinverlichting

Vanaf maandag 26 augustus mag de Gieterse vlag in top en de tuinverlichting aan. Prachtig verlichte tuinen, bruggen en huizen  aan de dorpsgracht maken het feeërieke plaatje compleet. Dit jaar zal de tuinverlichting beloond worden! U hoeft zich niet op te geven, we gaan loten. De winnaar krijgt een cadeaubon van 25 euro. Dus een…
Lees het hele artikel