Alle activiteiten: Zaterdag

Mini koren festival

Dit jaar organiseert de Gondelvaart vereniging voor het eerst een minikorenfestival tijdens  de Gondelvaart. In samenwerking met Peter Smedinga van het popkorenfestival in Steenwijk is er een prachtig programma ontwikkeld. Er zullen 6 koren deelnemen die hun uiterste best zullen doen om het publiek in het voorprogramma te vermaken. Ze zullen door een deskundige jury worden beoordeeld op entertainment, muzikaliteit, aankleding…
Lees het hele artikel

Gondelbal

Na de Gondelvaart is de feesttent 'the place to be'. De band Super Sundays zorgt voor een zinderende avond en een feestje waar je bij geweest moet zijn! Rond 1.00 uur wordt de uitslag van de Gondelvaart bekendgemaakt.  
Lees het hele artikel

Kermis

Tijdens de feestweek is er een kleine kermis op het feestterrein op de gemeentelijke parkeerplaats achter de Ds. T.O. Hylkemaweg.
Lees het hele artikel

Tuinverlichting

Prachtig verlichte tuinen, bruggen en huizen  aan de dorpsgracht maken het feeërieke plaatje compleet. Dit jaar zal de tuinverlichting beloond worden! U hoeft zich niet op te geven, we gaan loten. De winnaar krijgt een cadeaubon van 25 euro. Dus een oproepje aan alle inwoners van Giethoorn: zet uw tuin in de spotlights!
Lees het hele artikel