Super Helden op Sokken wint Gieterse Kampioenschappen

Woensdagavond 22 augustus 2018 vonden traditioneel de Gieterse Kampioenschappen weer plaats op de terreinen rond het Kultuurhus de Eendracht.

Gieterse Kampioenschappen waar een aantal zaken opvielen, allereerst dat er nieuwe teams meededen met opvallend veel jeugd. En dat er teams niet waren omdat zij met hun kinderen op vakantie waren. Ja zo gaat dat, er valt wat af en er komt wat bij. Heel leuk is het om vriendengroepen als “De jeugd van Giethoorn” en de kindereiland leiding die als “De Superhelden op sokken” , maar ook de in het nieuw gestoken “Plusjes” , met een heel jong team (vorig jaar nog bekend als de “Sparretjes”. Noordende liet zich ook niet onbetuigd door met twee teams te komen. Naast de toekomstige Plus waren er nog drie ondernemers die een team samengesteld hebben dit waren Smit Giethoorn, Bouwbedrijf Smit en de Museum de Oude Aarde met twee teams.

De Jeugdcommissie met hun arbitrageteam hadden weer een drietal spellen uitgedokterd waarbij het aankwam op het gebruik van je spieren, je techniek en je hersenen, kortom in intensieve vorm van spelen.

De teams hebben er weer een prachtige strijd van gemaakt met als kampioenen dit jaar de “Superhelden op Sokken”

Volledige uitslag

1 Superhelden op sokken 330 punten

2 Oude Aarde Rolling Stones 270 punten

3 Noordende 2 240 punten

4 Oude Aarde de dappere diamanten 200 punten

5 Noordende 1 200 punten

6 De Plusjes 190 punten

7 Smit Giethoorn 170 punten

8 Jeugd van Giethoorn 160 punten

9 Bouwbedrijf Smit 130 punten

Comments are closed.