Vereniging

Bestuur Vereniging Gondelvaart Giethoorn

Dinie Toet
Wilfried Bakker
Jan Heida
Eliza Ramos-Sybrandy
Annick Ten Napel
Marco Winter
Tom Schreur (niet op de foto)

Het bestaande bestuur zet zich jaarlijks in om in opdracht van de leden van de Vereniging Gondelvaart Giethoorn,  de organisatie van de gondelvaart tot een feestelijk en plezierig evenement te maken voor zowel de bouwers als de bezoekers.

Een groots evenement als de Gondelvaart van Giethoorn dat doe je niet met negen personen. Daar komen veel, heel veel vrijwilligers bij helpen. De bemanning op de controleposten, de schippers, de (jeugd) gondelbouwers  en de eigenaren van de vlotten en boten die beschikbaar gesteld zijn. Maar ook verkeersregelaars die zorgen voor een vlotte doorstroming naar de gratis parkeerterreinen, EHBO’ers, mensen die flyeren en met ledenkaarten langs de deuren gaan, de inwoners die hun bruggen en tuinen verlichten.

Natuurlijk dragen ook diverse sponsoren hun steentje bij. Samen met al deze mensen komt de gondelvaart ieder jaar weer tot stand en kan deze tot in de puntjes verzorgd verlopen. Dat doen we graag zodat u als betalende bezoeker van ons jaarlijkse paradepaardje een adembenemende avond kunt beleven aan de waterkant van de Gieterse dorpsgracht.

Tot bij de Gondelvaart op de laatste zaterdagavond van augustus in Giethoorn!