Vrijdagavond 25 augustus: Giethoorn Live!

Tweede editie Giethoorn LIVE!

Ook in 2017 krijgt Gieters talent de kans om te stralen. De Vereniging Gondelvaart Giethoorn maakt in samenwerking met Vitaal Giethoorn voor de tweede keer Giethoorn Live! mogelijk op vrijdagavond 25 augustus

Een weergaloze liveshow met 13 Gieterse talenten

Giethoorn Live! biedt een podium aan Gieters zangtalent om onder professionele begeleiding een muzikale show neer te zetten met een fantastische live band. Stella Vermeulen, onder andere bekend van feestband Glamourama, heeft dit jaar maar liefst 13 zangers en zangeressen klaargestoomd om met elkaar een avondvullende show te geven. Het is dus geen wedstrijd, soundmixshow of karaoke. Het is live en het is met zijn allen.

Het concept van deze show is een gevarieerde mix van lokale deelnemers samen te brengen die vervolgens met elkaar een grandioze show weggeven. De Gieterse deelnemers zijn stuk voor stuk door de organisatie benaderd. Mensen waarvan je niet weet of verwacht dat ze goed kunnen zingen, maar ook juist mensen die al vaker op het podium gestaan hebben, en nu in een totaal andere setting. Ook dit jaar staat een geweldige groep mensen klaar om Giethoorn op vrijdagavond in de feesttent aangenaam te verrassen.

Check hier de deelnemers van de editie 2017

Comments are closed.